Betrouwbare Stappen Om 2-Factor Authenticatie Op Facebook Te Activeren

Heb je betrouwbare stappen nodig om de 2-factor authenticatie op Facebook te kunnen activeren? Dan moet je weten dat je in deze blog binnen de kortste keren hiermee geholpen wordt. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u het Facebook-klantenservicenummer bellen. De getalenteerde en efficiënte experts zullen u onmiddellijk de hoogste stappen geven.

De volgende stappen zijn om de 2-Factor Authentication op uw Facebook-account te activeren:

 Allereerst moet je naar je Facebook-startpagina gaan en vervolgens op de ‘pijl omlaag’ in de rechterbovenhoek klikken.
 Vervolgens moet u in het menu op de optie ‘Instellingen en privacy > Instellingen’ klikken.
 En dan moet u de knop ‘Beveiliging en inloggen’ in het linkerdeelvenster selecteren.
 U moet nu naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Twee-factor-authenticatie’ en de knop ‘Bewerken’ selecteren die zich naast de optie ‘Twee-factor-authenticatie gebruiken’ bevindt.
 En nu moet u uw Facebook-wachtwoord invoeren en vervolgens op de knop ‘Doorgaan’ klikken om het dashboard ‘tweefactorauthenticatie’ voor uw account te openen.
 Hierna moet je voor 2FA kiezen tussen het ontvangen van sms-berichten met een code en het gebruik van een app van derden.

OPMERKING: als u sms-berichten wilt, kunt u een telefoonnummer gebruiken dat al aan uw Facebook-account is gekoppeld of u kunt een nieuw nummer kiezen om deze sms-berichten te ontvangen.

 Eindelijk, om een ​​optionele back-upmethode te selecteren, heb je de mogelijkheid om een ​​statische herstelcode te gebruiken die alleen jij kent, of je kunt op de beveiligingssleutel tikken, zoals de ‘Touch ID’ die zich op een compatibel apparaat bevindt.
U moet weten dat deze back-upmethoden niet verplicht zijn, maar worden aanbevolen voor het geval u geen toegang kunt krijgen tot uw primaire 2FA-apparaat of applicatie. En als u een van beide wilt achterhalen, moet u de knop ‘Instellen’ selecteren naast de optie ‘Beveiligingssleutel of herstelcodes’.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u goed moeten zijn om aan de slag te gaan. Als u echter een probleem ondervindt, moet u contact Facebook nummer. Dan begeleiden de monteurs u in een mum van tijd met verdere passende oplossingen.