De Juiste Stappen Om Een ​​Volgknop Op Facebook Te Maken

Ben je op zoek naar de bovenste stappen om een ​​volgknop op je Facebook account te kunnen maken?

Nou, dan zul je heel blij zijn dat je de beste blog hebt gehaald. En hier wordt u zo snel mogelijk begeleid met de nodige oplossingen. Als u echter ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Facebook klantenservice Nummer. En de ijverig goed opgeleide experts helpen u meteen met de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om een ​​volgknop op uw Facebook account te maken met behulp van de computer; je hoeft alleen maar de instructies op te volgen en je zult het goed doen:

 Allereerst moet je het menu rechtsboven in Facebook gebruiken om de opties ‘Instellingen en privacy > Instellingen’ te selecteren.

 Vervolgens zou je in de linkerkolom de optie ‘Privacy’ moeten kiezen.

 En dan moet je de knop ‘Public Posts’ kiezen.

 En nu, net naast de optie ‘Wie kan mij volgen’ aan de rechterkant, moet je het tabblad ‘Openbaar’ selecteren.

Als u nu een volgknop wilt maken met behulp van de Facebook app, moet u deze stappen volgen:

 U moet eerst op de menuknop rechtsboven tikken en vervolgens naar beneden scrollen om de ‘Instellingen en privacy’ uit te vouwen.

 En nu moet je de optie ‘Instellingen’ kiezen.

 Nadat je dit hebt gedaan, moet je op ‘Profielinstellingen’ tikken, gevolgd door ‘Openbare berichten’.

 Eindelijk, midden in het eerste gedeelte, net onder het kopje ‘Wie kan mij volgen’, moet je de knop ‘Openbaar’ kiezen.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de hierboven gegeven procedure, zou u hetzelfde helemaal zelf moeten kunnen. Maar als u vragen of problemen tegenkomt, weet u dat u altijd contact kunt opnemen met het Bellen Facebook Klantenservice Nederland wanneer u maar wilt. Dan zijn de in aanmerking komende technici onmiddellijk beschikbaar om te begeleiden met absoluut passende oplossingen.