Hoe Contact Opnemen Met Facebook Voor Problemen Met Uw Account?

Als je een Facebook-gebruiker bent, heb je ongetwijfeld in de loop der jaren verschillende keren moeite gehad om contact op te nemen met Facebook-ondersteuning. Helaas is Facebook berucht vanwege het ingewikkelde ondersteuningssysteem dat op belangrijke gebieden erg zwak is. Ongeacht waarom je Facebook gebruikt of hoe lang je al lid bent, alle Facebook-gebruikers kunnen het over één ding eens zijn: Facebook-ondersteuning is niet gemakkelijk om verbinding mee te maken. Bij Facebook-klantenservice kunnen we je echter snel helpen.

Waar sommige Facebook-gebruikers misschien niet van op de hoogte zijn, is dat er veel methoden zijn om contact op te nemen met Facebook-ondersteuning, en afhankelijk van de aard van uw probleem kan de ene succesvoller zijn dan de andere. Hier is een korte lijst die we hebben samengesteld om u te helpen bij het bepalen van de beste manier van handelen in het licht van uw huidige Facebook-dilemma.

Manieren om contact op te nemen met Facebook voor problemen met uw account

  1. U kunt het Facebook-helpcentrum gebruiken om alle fundamentele accountgerelateerde problemen op te lossen, zoals accounttoegang, accountinstellingen en waarschuwingen, privacy- en beveiligingsproblemen, vragen over de Marktplaats, groepsgerelateerde problemen en paginagerelateerde problemen.
  2. Het Facebook Business Helpcentrum kan worden gebruikt om eventuele problemen met uw Facebook-bedrijfsmanager, pagina’s en/of advertentieaccounts op te lossen. Als je geen antwoord op je vraag kunt vinden via de zakelijke helppagina’s, kun je hier rechtstreeks contact opnemen met Facebook Business Support.
  3. Als uw bedrijf een Facebook-partner is, kunt u de Facebook Business Partner Support-database verkennen voor een oplossing voor uw probleem, of u kunt alle eenzame arbeid omzeilen en direct vanaf deze pagina een Support-chat starten.
  4. Er zijn verschillende e-mailadressen voor Facebook-ondersteuning die u kunt gebruiken om contact op te nemen met Facebook. – [email protected] is de meest eenvoudige e-mail voor ondersteuning voor alle doeleinden. U kunt bij eventuele zorgen contact opnemen met deze e-mail, maar u moet zo specifiek en volledig mogelijk zijn in uw brief, zodat zij snel kunnen bepalen waar u hulp nodig heeft.

[email protected] — U kunt dit e-mailadres gebruiken om contact op te nemen met Facebook om het herstel van uitgeschakelde of gehackte accounts aan te vragen, uw wachtwoord te wijzigen of een probleem met de toegang tot een pagina te melden.
[email protected] — Dit e-mailadres kan worden gebruikt om in beroep te gaan tegen opgeschorte accounts of materiaal dat is geblokkeerd/verwijderd.
[email protected] – U kunt via dit e-mailadres contact opnemen met Facebook als u financiële vragen of zorgen hebt over uw Facebook-accounts.
[email protected] — Dit e-mailadres is bedoeld voor het melden van schendingen van de Facebook-communitynormen.

Heb je hulp nodig met betrekking tot Facebook door een externe klantenondersteuning? Bij Facebook bellen support kunnen we je krachtige hulp en snelle oplossingen bieden voor al je vragen. Wij lossen uw probleem direct op door te bellen, te e-mailen of te chatten.