Hoe De Privébericht Functie Op Facebook Te Beheren?

Wilt u de functie voor privéberichten op Facebook kunnen beheren? Nou, dan zou je heel blij zijn te weten dat je eindelijk de beste plek hebt gevonden. En als u ook problemen heeft met andere gerelateerde Facebook-vragen, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Facebook klantenservice nummer. Dan staat het hoogopgeleide en toegewijde team van experts u binnen de kortste keren bij met de beste oplossingen. En dan zult u zeker tevreden zijn met de resultaten en zal het team u niet teleurstellen.

Volg de genoemde stappen dienovereenkomstig om iemand op Facebook een privébericht te sturen via uw profiel:

 Allereerst moet u het profiel van de vriend openen die u een bericht wilt sturen.

U moet weten dat er meerdere manieren zijn om dit te doen, maar voor deze demonstratie wordt u begeleid om het tabblad ‘Vrienden’ te gebruiken om ze te vinden en vervolgens hun naam in de lijst te selecteren.

 En als je nu op hun profiel bent, moet je ‘Bericht’ selecteren onder hun omslagfoto.

 Daarna verschijnt een berichtvenster onderaan de pagina. Nu kun je hier heen en weer schrijven, foto’s, GIF’s, enz. delen.

Hieronder volgen de stappen om onderaan op de knop ‘Nieuw bericht’ te klikken om het proces te voltooien:

 U dient eerst op de knop ‘Nieuw bericht’ te klikken.

 En nu moet je beginnen met het typen van een naam en dan gewoon op de persoon klikken die je een bericht wilt sturen.

Nadat je dit hebt gedaan, worden in de resultaten eerst alle vrienden met die naam vermeld, gevolgd door mensen die je volgt op Instagram, vrienden van vrienden en dan meer mensen op Instagram en merken, enz.

 Eindelijk zullen de zoekresultaten veranderen in een tekstvak met al uw opties voor privéberichten naar de ontvanger.

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen volgens de instructies, zou het goed moeten zijn om zelf toegang te krijgen. Maar als u een probleem ondervindt, weet u dat u altijd contact kunt opnemen met het bellen facebook nummer Nederland. En de technici staan ​​klaar om u te begeleiden met verdere passende instructies.