Hoe Een Persoon Op Facebook Zoeken Via E-Mail?

Wil je een persoon op Facebook kunnen zoeken via een e-mailadres? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat dit gewoon de beste blog voor jou is om te beginnen. En als je ook andere Facebook-problemen hebt, kun je het Facebook klantenservice nummer bellen. Dan zullen de toegewijde experts u zeker de beste oplossingen bieden.

Volg de genoemde stappen volgens de instructies om een ​​persoon op Facebook te zoeken via hun e-mailadres:

  • U moet eerst met een webbrowser naar Facebook navigeren of u kunt de app ook op uw mobiele apparaat openen en indien nodig inloggen op uw account.
  • Vervolgens typt u op internet (u kunt kopiëren en plakken) het e-mailadres van de persoon die u wilt vinden in het Facebook-zoekveld bovenaan elke Facebook-pagina, en dan moet u druk op de toets ‘Enter of Return’.

En als u de app gebruikt, tikt u op het ‘Vergrootglas’ bovenaan het scherm en voert u het e-mailadres in het veld in, waarna u op de knop ‘Go/Search’ tikt.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat als de persoon die u zoekt zijn e-mailadres als openbaar wordt vermeld in hun ‘Over Info’, alleen dit zal werken.

  • Deze zoekopdracht levert nu standaard resultaten op over alles wat met uw zoekopdracht te maken heeft. Je hoeft alleen maar het tabblad ‘Mensen’ te selecteren om alles uit te filteren, behalve gebruikersprofielen.
  • Als u daarna een overeenkomend e-mailadres in de zoekresultaten ziet, moet u de ‘naam van de persoon of profielfoto’ selecteren om naar hun Facebook-profiel te gaan. Als u wilt, kunt u ook op de knop ‘Vriend toevoegen’ klikken.
  • Ten slotte moet je de knop ‘Vriend toevoegen’ selecteren als je ze een vriendschapsverzoek wilt sturen.

Als je klaar bent met het bovenstaande proces, zou je allemaal goed moeten zijn om hetzelfde zelf af te handelen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u bellen Facebook servicenummer. De monteurs helpen u binnen de kortste keren verder met de nodige stappen.