Hoe Kan Ik De Berichten Op Facebook Messenger Verwijderen?

Kijk je uit naar betrouwbare stappen om de berichten op je Facebook Messenger te kunnen verwijderen? Dan word je in deze blog zo snel mogelijk geholpen met het nodige. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment bellen op het Facebook klantenservice Nummer. En de ijverige experts zullen u de nuttigste instructies geven.

De volgende stappen zijn om de berichten op je Facebook Messenger te verwijderen:

 Allereerst moet je beginnen met het selecteren van de Messenger-knop in de rechterbovenhoek.

 Vervolgens moet je de ‘Alles weergeven in Messenger’ selecteren die zich onderaan het Messenger-venster bevindt.

 Om nu een individueel chatbericht te verwijderen, moet u een chat in de linkerkolom selecteren om deze in het middelste chatvenster te openen. En dan moet je met je cursor over het bericht gaan dat je wilt verwijderen. U ziet dan de drie opties op uw scherm verschijnen.

 Je moet nu de ‘Drie verticale stippen’ (de optie Meer) selecteren gevolgd door de knop ‘Verwijderen’.

 En dan moet je de knop ‘Verwijderen’ in het pop-upvenster selecteren om hetzelfde te bevestigen.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat het bericht alleen uit uw account verdwijnt. En iedereen in die chat kan het bericht nog steeds zien.

 Als u nu het hele gesprek wilt verwijderen, moet u met uw cursor over een chat in de linkerkolom gaan en vervolgens de ‘Drie horizontale stippen’ selecteren die verschijnen.

 Hierna moet u de knop ‘Chat verwijderen’ in de vervolgkeuzelijst selecteren.

 Ten slotte hoef je alleen maar de knop ‘Chat verwijderen’ in het pop-upvenster te selecteren om hetzelfde te bevestigen.

Wanneer u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces zoals aangegeven, zou u hetzelfde op elk moment moeten kunnen afhandelen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Facebook Telefoonnummer Nummer. En de technici zijn er meteen om u verder te begeleiden.