Hoe Kan Ik Een Persoon Op Facebook Vinden Via Een E-Mailadres?

Wil je leren hoe je een persoon op Facebook kunt vinden via een e-mailadres? Dan is dit de perfecte blog om mee aan de slag te gaan. En als je hulp nodig hebt bij andere gerelateerde problemen, kun je altijd contact opnemen met het Facebook klantenservicenummer. Dan zullen de bekwame en toegewijde experts u van het nodige voorzien.

Volg de onderstaande stappen om een ​​persoon te zoeken via een e-mailadres op Facebook:

  • Eerst moet u met een webbrowser naar Facebook navigeren of u kunt de app indien nodig op uw mobiele apparaat openen en vervolgens moet u zich aanmelden bij uw Facebook-account.
  • En dan voor het web, je moet typen of je kunt het e-mailadres van de persoon die je wilt vinden kopiëren en plakken in het Facebook-zoekveld; je ziet het bovenaan elke Facebook-pagina. En dan moet je gewoon op de ‘Enter’ of Return’-toets drukken.

Als u de app gebruikt, moet u op het ‘Vergrootglas’ bovenaan het scherm tikken en vervolgens moet u ook het e-mailadres in het zoekveld invoeren en op de knop ‘Go/Search’ tikken.

OPMERKING: u moet weten dat dit alleen werkt als de persoon die u zoekt, zijn e-mailadres als openbaar heeft vermeld in hun ‘Over Info’.

  • Daarna levert de zoekopdracht standaard resultaten op over alles wat met uw zoekopdracht te maken heeft. Het bevat pagina’s, plaatsen, groepen, enz. en vervolgens moet u het tabblad ‘Mensen’ selecteren om alles uit te filteren behalve gebruikersprofielen.
  • Als u vervolgens een overeenkomend e-mailadres ziet, moet u de ‘naam van de persoon of profielfoto’ selecteren om rechtstreeks naar hun Facebook-profiel te gaan. En als je wilt, kun je zelfs op de knop ‘Vriend toevoegen’ klikken.
  • Ten slotte moet je ook de knop ‘Vriend toevoegen’ selecteren als je ze een vriendschapsverzoek wilt sturen.

Als u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u er gemakkelijk toegang toe moeten hebben. Als u echter een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met het Facebook service nummer. De technici helpen u direct met verdere passende oplossingen.