Hoe Kan Ik Gezinsleden Toevoegen Aan De Over Pagina Op Facebook?

Wil je gezinsleden kunnen toevoegen aan de over-pagina op Facebook? Nou, dan word je vast en zeker binnen de kortste keren geholpen in deze blog. En als je ook nog andere gerelateerde vragen hebt, bel dan het Facebook Customer Care-nummer. Het efficiënte team zal u dan de beste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​gezinslid toe te voegen aan uw over-pagina op Facebook:

  • U moet eerst naar uw Facebook-profiel navigeren. En op de desktopversie van Facebook moet je ‘Profiel’ bovenaan je Facebook-pagina selecteren. Vervolgens moet je in de app de optie ‘Meer’ selecteren voor de drie horizontale lijnen. Daarna moet je op het tabblad ‘Je profiel bekijken’ tikken.
  • Je moet nu het tabblad ‘Over’ selecteren – in de app moet je de optie ‘See you’re About Info’ selecteren.
  • Vervolgens moet u in de linkerkolom de optie ‘Familie en relaties’ selecteren. En in de app moet je naar beneden scrollen naar ‘Familieleden’.
  • U moet ook de optie ‘Een gezinslid toevoegen’ selecteren.
  • Nu vult u de naam van uw gezinslid in en selecteert vervolgens uw relatie.
  • En dan zou je ook nog een publiek moeten selecteren om deze informatie te kunnen zien. Je moet nu kiezen uit ‘Openbaar, Vriend, alleen ik of aangepast’.
  • Ten slotte moet u de knop ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren. En nu heb je het gezinslid met succes toegevoegd, maar de status van die persoon wordt weergegeven als ‘In behandeling’ totdat ze de relatie bevestigen.

TIP: U moet weten dat de informatie die anderen in uw Facebook-profiel kunnen zien, zelfs uw gezinsleden, wordt bepaald door uw privacyinstellingen. Het is dus aan jou hoeveel informatie je openbaar wilt maken.

OPMERKING: U moet ook weten dat u in het gedeelte Familie en relaties onder ‘Relatie’ ook uw relatiestatus kunt toevoegen of wijzigen.

Nadat u klaar bent met de stappen, zou u hetzelfde zelf moeten kunnen doen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Facebook Klantenservice telefoonnummer. De monteurs begeleiden u direct verder met de benodigde oplossingen.