Hoe Kan Ik Voorkomen Dat Video’s Automatisch Worden Afgespeeld Op Facebook?

Wil je leren hoe je kunt voorkomen dat video’s automatisch worden afgespeeld op Facebook? Dan wordt u zeker meteen begeleid bij de bovenste treden. En als je ook andere gerelateerde vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met het Facebook klantenservice nummer. Dan zal het zeer efficiënte team u in een mum van tijd helpen met de benodigde oplossingen.

OPMERKING: Voordat u met het proces begint, moet u weten dat wanneer u automatisch afspelen van Facebook-video uitschakelt, u nog steeds alle video’s kunt bekijken die u kiest door het pictogram ‘Afspelen’ op het scherm te selecteren.

Hieronder volgen de stappen om te voorkomen dat video’s automatisch worden afgespeeld op Facebook:

OPMERKING: u moet weten dat het uitschakelen van de Autoplay-knop van uw Facebook in een webbrowser geen invloed heeft op de instellingen in de mobiele Facebook-app.

  1. U moet eerst het pictogram ‘Pijl omlaag’ in de rechterbovenhoek van Facebook selecteren.
  2. En dan moet u op de optie ‘Instellingen en privacy’ klikken.
  3. Hierna moet je ‘Instellingen’ kiezen.
  4. Selecteer vervolgens de optie ‘Video’s’ onderaan het linkerdeelvenster.
  5. U moet nu het ‘vervolgkeuzemenu’ aan de rechterkant van Video’s automatisch afspelen selecteren en vervolgens de UIT-knop selecteren.

Als u Autoplay op de Facebook-app voor uw iOS- of Android-apparaat wilt uitschakelen, kunt u de onderstaande stappen volgen:

  1. Allereerst selecteer je het ‘Hamburger menu’ (de drie horizontale lijnen) in de rechter benedenhoek van het scherm.
  2. Je moet dan de optie ‘Instellingen & Privacy’ selecteren.
  3. Daarna moet je op ‘Instellingen’ tikken.
  4. U moet nu naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Voorkeuren’ en vervolgens de optie ‘Media’ selecteren.
  5. Eindelijk, direct onder het gedeelte ‘Automatisch afspelen’, moet je de knop ‘Nooit automatisch afspelen van video’s’ selecteren.

Je zou nu helemaal klaar moeten zijn met de bovenstaande stappen en zou in staat moeten zijn om hetzelfde zelf te doen. Maar als u problemen ondervindt, moet u Bellen Facebook servicenummer. De technici zijn direct beschikbaar om u te helpen met verdere oplossingen.