Hoe kan ik Waarschuwingen Voor Crisisrespons Op Facebook Wijzigen?

Wat Is Een Facebook Crisisreactie?

De mogelijkheid om realtime meldingen te verzenden en te ontvangen in geval van nood of crisis is essentieel. Met de Safety Check functie op Facebook kun je direct zien wie zich op een potentieel gevaarlijke plek bevindt, hun veiligheidsstatus verzamelen en deze in realtime delen met je vrienden en familie.

Een vergelijkbare mogelijkheid is ontwikkeld door het Facebook Engineering team voor bedrijven die onze Workplace service voor zakelijke samenwerking gebruiken. Wanneer meerdere organisaties tegelijkertijd door een crisis worden getroffen, kan het aangewezen beveiligingsteam van een bedrijf de situatie beheren en garanderen dat de informatie correct is.

Hoe Werkt Safety Check?

Safety Operators gebruiken een methode in drie stappen om een ​​Safety Check bericht te ontwikkelen en te verspreiden onder hun werkgemeenschap.

Lokaliseer de mensen die mogelijk door de situatie worden getroffen. Chat, een bericht bovenaan hun nieuwsoverzicht, pushmeldingen en email meldingen moeten worden gebruikt om getroffen werknemers op de hoogte te stellen. Zorg ervoor dat je weet of ze in orde zijn of dat je om hulp moet sturen.
Zolang er nog mensen zijn die niet veilig zijn bevestigd, blijf proberen met hen in contact te komen.

Hoe U Uw Reactie Op Een Facebook Crisis Kunt Wijzigen?

Volg deze stappen om de meldingen die u ontvangt van Crisis Response te beheren:

1 Tik op in de rechterbovenhoek van Facebook.

-Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u ofwel Community Help of Crisis Response selecteren in het vervolgkeuzemenu onder aan de pagina. Voor deze bladwijzers moet u mogelijk op Meer weergeven tikken om ze te openen. U kunt naar Crisis Response gaan vanaf de Community Help pagina door omhoog te scrollen en op Crisis Response in de bovenste menubalk te tikken.

-Kies een crisis om op te focussen.

-U kunt dit doen door op de rechterbovenhoek van het scherm te tikken.

Meldingen voor de volgende tikken.

-Selecteer vervolgens met één tik de waarschuwingen die u wilt ontvangen. Als u een vinkje ziet naast een van de items, zijn dit de waarschuwingen van Facebook klant Nummer voor het oplossen van het probleem van de crisis.

Conclusie:- Na het lezen van deze blog begrijpt u hoe u op eenvoudige manieren de crisismeldingen op Facebook kunt wijzigen. U kunt ook contact opnemen met het Bellen Facebook Nummer Nederland voor uw problemen of problemen met betrekking tot crises in een land of wereldwijd.