Hoe Voeg Je Gezinsleden Toe Aan De Over Pagina Op Facebook?

Wil je gezinsleden kunnen toevoegen aan de ‘Over’-pagina op Facebook? Dan moet je weten dat je eindelijk de plaats hebt bereikt waar je zou moeten zijn. En als u ook andere vragen heeft, kunt u direct bellen op het Facebook Customer Care-nummer. Dan zijn de ijverige experts er om u in een mum van tijd te helpen met de beste oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om gezinsleden toe te voegen aan uw ‘Over’-pagina op Facebook:

  • Allereerst moet u naar uw Facebook-profiel navigeren. Nu moet je op de desktopversie van Facebook ‘Profiel’ selecteren dat bovenaan je Facebook-pagina staat. En in de app moet je de optie ‘Meer’ selecteren, de drie horizontale lijnen en nu moet je op de optie ‘Bekijk je profiel’ tikken.
  • Hierna moet je het tabblad ‘Over’ selecteren en voor de app moet je ‘Bekijk je Info over’ selecteren.
  • Vervolgens moet u in de linkerkolom de optie ‘Familie en relaties’ selecteren. En in de app moet je naar beneden scrollen naar ‘Family Members’.
  • En dan moet je de optie ‘Een gezinslid toevoegen’ selecteren.
  • U moet nu de naam van uw gezinslid invoeren en vervolgens uw relatie selecteren.
  • U moet ook een doelgroep selecteren om deze informatie te kunnen bekijken. Je moet kiezen uit ‘Openbaar, vrienden, alleen ik of Aangepast’.
  • Eindelijk moet je de knop ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren. Nadat je het gezinslid hebt toegevoegd, zal de status van die persoon ‘In behandeling’ zijn totdat en tenzij ze de relatie bevestigen.

TIP: U moet weten dat de informatie die anderen in uw Facebook-profiel kunnen zien, inclusief uw gezinsleden, wordt bepaald door uw privacy-instellingen. Het is echter aan jou hoeveel informatie je openbaar wilt maken.

OPMERKING: Nu moet u ook weten dat u in het gedeelte ‘Familie en relaties’ onder ‘Relatie’ uw relatiestatus toevoegt of wijzigt.

Als u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde gemakkelijk af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u altijd bellen met Facebook Nummer. En de technici zullen u onmiddellijk van het nodige voorzien.