Manieren om Facebook Wachtwoord te Herstellen Met Sms?

Hoe is het mogelijk om een ​​Facebook-wachtwoord te herstellen via sms?

Gezien zijn bekendheid als platform voor sociale media, heeft Facebook een streng beveiligingsmechanisme gecreëerd om onze Facebook-accounts te beschermen. Daarom uw Facebook-wachtwoord.

Wat moet ik doen als ik mijn Facebook-login ben vergeten?

Dit bericht laat zien hoe u eenvoudig uw Facebook-wachtwoord kunt herstellen.

Hoe een vergeten Facebook-wachtwoord op te halen. Er zijn een paar stappen die u kunt nemen om weer toegang te krijgen tot uw Facebook-account. Voer de volgende stappen uit:

1) Begin door uw webbrowser te openen en naar Facebook te gaan.

2) Klik op de aanmeldingspagina op de gebruikersnaam of het wachtwoord vergeten? Koppeling.

3) Voer het e-mailadres of telefoonnummer van uw Facebook-account in en klik vervolgens op Zoeken.

4) Daarna voert Facebook een scan uit van uw Facebook-accountgegevens.

5) Selecteer de methode om uw Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen. Stuur de code bijvoorbeeld via e-mail of sms en klik vervolgens op de optie Doorgaan.

6) Om het proces van het opnieuw instellen van uw Facebook-wachtwoord te voltooien, voert u de code in die u van Facebook hebt ontvangen en volgt u de instructies op het scherm.

Als u de code niet kunt verkrijgen, klikt u op Hebt u geen code ontvangen? En u wordt naar een scherm geleid waar u een andere methode kunt selecteren om de code te verkrijgen.

Als je geen toegang meer hebt tot een van de hierboven vermelde manieren om je Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen, selecteer je Geen toegang meer tot deze? Volg daarnaast de instructies op het scherm om een ​​andere benadering te proberen.

Ongeacht je pogingen, Facebook geeft je geen toegang tot je account vanwege het hoge beveiligingsniveau dat het heeft geplaatst. Als dit het geval is, kun je besluiten om aanvullende hulp te zoeken bij Facebook-ondersteuning.

Dat concludeert de talrijke opties voor het herstellen van een vergeten Facebook-wachtwoord.

Wat te doen als het herstelproces niet correct is voltooid?

Terwijl u Facebook-wachtwoordherstel uitvoert, zijn er tal van technische problemen die voor verwarring kunnen zorgen. Het kan zijn dat je de code helemaal niet via sms ontvangt. Daarnaast zijn er nog andere aanvullende problemen. U kunt contact opnemen met de Facebook-klantenondersteuning via Bellen Facebook of Facebook-nummer, een gratis nummer dat constant beschikbaar is.

Conclusie:-Na het lezen van deze blog, zult u beter begrijpen hoe u uw wachtwoord kunt herstellen via sms-technologie. Als een van de blogs je interesse wekt, lees dan verder op onze website. Als je twijfelt, denk dan niet veel aan onze pagina.