Nauwkeurige Stappen Om Een ​​E-Mailadres In De Facebook App Te Wijzigen

Heeft u nauwkeurige stappen nodig voor het wijzigen van een e-mailadres in de Facebook-app? Nou, dan ben je precies waar je moet zijn, want in deze blog krijg je de beste oplossingen ooit. En als u ook andere zorgen heeft, kunt u gerust het Facebook klantenservice nummer bellen. De experts zijn in staat om alle zorgen die u dwars zitten in een mum van tijd aan te pakken.

Hieronder volgen de stappen om uw Facebook-e-mailadres te wijzigen met behulp van de Facebook-app; u hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • U moet beginnen met het openen van de Facebook-app op uw Android- of iOS-apparaat.
  • En dan moet je het menupictogram met drie regels selecteren.
  • Hierna moet u op de optie ‘Instellingen en privacy > Instellingen’ tikken.
  • U moet nu de ‘persoonlijke en accountgegevens > Contactgegevens > E-mailadres toevoegen’ selecteren.
  • Vervolgens moet u uw e-mailadres typen in het vak ‘Een extra e-mailadres toevoegen’ en vervolgens uw Facebook-wachtwoord invoeren en ook de knop ‘E-mail toevoegen’ selecteren.
  • En nu moet je de knop ‘Bevestigen’ selecteren. Hierna zou je een code moeten ontvangen op het e-mailadres dat je hebt ingevuld.
  • Ten slotte moet u ten slotte de code invoeren in het veld ‘Bevestigingscode invoeren’ en vervolgens de knop ‘Bevestigen’ selecteren.

TIP: En als u van het nieuwe e-mailadres uw primaire Facebook-e-mailadres wilt maken, kunt u dit eenvoudig doen door het ‘Nieuwe e-mailadres’ te selecteren dat onder de pagina ‘Contactgegevens beheren’ staat en hoeft u alleen maar een tik op de knop ‘Primair maken’.

BELANGRIJK: Als uw account is gehackt, moet u meteen het wachtwoord van uw account wijzigen.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u er goed aan moeten doen om dezelfde toegang te krijgen. Maar als u een probleem ondervindt, moet u contact opnemen met Facebook nummer. Dan begeleiden de hoogopgeleide monteurs u direct met topoplossingen.