Stappen Om Een ​​Bericht Op Een Facebook Groep Te Plannen?

Wil je leren hoe je een bericht in je Facebook groep plant? Dan heb je vast de perfecte plek gevonden waar je direct geholpen wordt. En als je ook andere vragen hebt, kun je altijd het Facebook Nummer bellen. Dan helpen de ijverige experts je met de hoogste stappen.

Volg de onderstaande stappen om een ​​bericht in uw Facebook groep te plannen:

 Ten eerste, wanneer u zich hebt aangemeld bij uw Facebook-account vanuit uw ‘Feed’, moet u de optie ‘Groepen’ in het linkermenu selecteren en naar de specifieke groep gaan die u beheert.

 Daarna moet je op het tekstvak tikken voor een nieuw bericht en ook je bericht schrijven.

 Je moet nu het ‘Planning’-pictogram selecteren dat naast de ‘Blue Post’ knop staat.

 En nu moet je de datum en tijd kiezen waarop het bericht in de toekomst moet worden gepubliceerd en vervolgens op de knop ‘Plannen’ klikken.

Als je een bericht wilt plannen met je mobiele app, kun je deze stappen volgen:

 U moet eerst de Facebook-app openen en vervolgens inloggen op uw account.

 Selecteer vervolgens de optie ‘Menu’ rechtsonder in het scherm.

 En nu moet je de optie ‘Groep’ selecteren.

 En dan moet je de ‘Groep’ kiezen die je beheert vanuit de carrousel bovenaan.

 Hierna moet u op het tekstveld tikken en uw bericht opstellen.

 U moet nu de knop ‘Plannen’ selecteren om de datumkiezer te openen.

 Eindelijk hoef je alleen maar een datum en tijd te kiezen en vervolgens de knop ‘Opslaan’ te selecteren om je bericht te plannen.

TIP: Als je een bericht opnieuw wilt plannen, moet je naar het gedeelte ‘Beheerderstools’ in het linkerdeelvenster gaan. U moet nu op de optie ‘Meer weergeven’ tikken om de instellingen voor ‘Geplande berichten’ weer te geven en te selecteren. En dan moet je de knop ‘Bericht opnieuw plannen’ selecteren en een nieuwe datum en tijd invoeren.

U zou nu allemaal klaar moeten zijn om hetzelfde op elk moment zelf af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Bellen Facebook Klantenservice Nederland. En de technici zorgen meteen voor de nodige oplossingen.