Stappen Om Uit Te Loggen Bij Facebook Messenger Met Behulp Van De App

Heb je de juiste stappen nodig om via de app uit te kunnen loggen bij Facebook Messenger? Welnu, in deze blog vind je precies de perfecte stappen. En als u andere gerelateerde vragen heeft, kunt u het Facebook klantenservice nummer bellen. Dan helpen de in aanmerking komende experts u in een mum van tijd met de beste oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om uit te loggen van uw Facebook Messenger-account met behulp van de Facebook-app:

  • Allereerst moet je beginnen met het openen van de Facebook-app en vervolgens inloggen op het corresponderende account dat je wilt loskoppelen van Messenger.
  • En nu moet je op de ‘Menu-optie’ tikken (deze wordt weergegeven door het hamburgerpictogram dat zich onderaan het scherm bevindt vanaf het tabblad Home-feed op iOS en de bovenkant van het scherm op Android).
  • U moet nu naar beneden scrollen en op de optie ‘Instellingen en privacy > Instellingen’ tikken.
  • Vervolgens moet u op de knop ‘Wachtwoord en beveiliging’ tikken.
  • En dan onder de sectie met het label ‘Waar je bent ingelogd’ zou je een lijst moeten zien van alle apparaten en hun locaties waar Facebook je inloggegevens onthoudt. U ziet de naam van uw apparaat in vetgedrukte bewoordingen met het Messenger-platform er net onder.

OPMERKING: Als u echter niet meteen uw apparaatnaam met het Messenger-label eronder ziet, moet u mogelijk op de opties ‘Alles weergeven of Meer weergeven’ tikken om alle actieve aanmeldingen te bekijken.

  • Daarna moet je op de drie stippen rechts van het apparaat tikken waarvan je wilt uitloggen.
  • Je moet nu de knop ‘Uitloggen’ selecteren en dan verdwijnt deze uit de lijst, waarna je de Messenger-app kunt openen om te bevestigen dat je bent uitgelogd.

U zou nu helemaal klaar moeten zijn met het bovenstaande proces en tevreden zijn met het resultaat. Maar als u problemen ondervindt, kunt u altijd bellen Facebook nummer. En de technici zullen u zeker begeleiden met verdere nauwkeurige oplossingen.