Upload Eenvoudig Meerdere Foto’s Naar Uw Facebook Account

Bent u op zoek naar eenvoudige stappen om meerdere foto’s naar uw Facebook-account te uploaden? Nou, dan moet je blij zijn dat je zeker op de juiste blog bent beland. En als je ook hulp nodig hebt bij andere Facebook-vragen, kun je direct bellen op het Facebook nummer. Dan helpen de hoogopgeleide experts u direct met het nodige.

Volg de stappen om meerdere foto’s via de webbrowser te plaatsen/uploaden:

  • U moet beginnen met het selecteren van de optie ‘Foto/Video’ in het statusveld, voor of nadat u een status hebt getypt, maar lang voordat u de knop ‘Posten’ selecteert.
  • En dan moet je door de schijf van je computer navigeren en een afbeelding selecteren om deze te markeren. Om nu meerdere afbeeldingen te selecteren, moet je de ‘Shift- of Command’-toets op een Mac of de ‘Ctrl’-toets op een pc ingedrukt houden terwijl je meerdere afbeeldingen selecteert om te plaatsen. Houd er rekening mee dat elke afbeelding moet worden gemarkeerd.
  • U moet nu de knop ‘Openen’ selecteren.
  • Nadat u de knop ‘Openen’ hebt geselecteerd, verschijnt er opnieuw een Facebook-statusupdatevenster met miniaturen van de afbeeldingen die u had geselecteerd. U moet nu een bericht in het statusvak schrijven als u iets over de foto’s wilt zeggen.
  • En om nu meer foto’s aan het bericht toe te voegen, moet je het vakje met het plusteken selecteren.

TIP: U hoeft alleen maar met de muiscursor over een miniatuur te bewegen om een ​​foto te verwijderen of te bewerken voordat u deze plaatst.

  • Vervolgens moet je de andere beschikbare opties bekijken, zoals vrienden, stickers aanbrengen, je gevoelens of activiteit toevoegen, enz.
  • Eindelijk, wanneer u al bent ingesteld, moet u de knop ‘Delen’ selecteren.
  • U moet weten dat wanneer u de bovenstaande methode gebruikt, alleen de eerste vijf afbeeldingen worden weergegeven in de ‘Nieuwsfeed’ van uw vrienden.

Als u klaar bent met het volgen van de genoemde stappen, moet u tevreden en goed zijn om op elk moment toegang te krijgen. Maar als u problemen tegenkomt, moet u bellen Facebook nummer. Binnen de kortste keren zijn de efficiënte monteurs aanwezig om u verder te begeleiden.